Kuka olen?

IMG-20190109-WA0004+%282%29.jpg

Kuka minä olen? Esille tuomani ajatukset sekä ajamani arvot ovat todennäköisesti sitä paljon tärkeämpiä. Kerron kuitenkin muutamalla sanalla itsestäni.

Olen löytänyt itseni monen mutkan kautta yhtäkkiä edistämässä omaa terveyttäni ja hyvinvointiani. En missään nimessä ole aina ollut samassa tilanteessa, ja tarina olisi voinut kulkea myös monella muulla eri tavalla. Oman hyvinvointini edistämisen lisäksi olen  — yhtä lailla monen mutkan kautta  — päätynyt opiskelemaan fysioterapiaa, jonka avulla toivon jonain päivänä tuottavani arvokasta apua myös myös muille kanssaeläjille.

Elämääni vauhdittaa ja värittää perheeseemme kuuluva taaperoikäinen tytär, jonka touhuamisen ja kehittymisen seuraaminen korvaa monet univelat ja muut vanhemmuuden sivutuotteet.

Samalla tavalla kuin sinäkin, painin säännöllisesti arkisten asioiden, kuten jaksamisen ja motivaation kanssa. Uskon kuitenkin löytäväni usein kekseliäitä ratkaisuja hyvin arkisiinkin ongelmiin, ja tavoitteenani onkin yhdistää toisinaan jopa tieteellinen lähestymistapani jokapäiväisiin haasteisiimme.

 

- Arttu -